menu icon

visual triangle
Blog article image

Poznejte svého budoucího dodavatele - odkudkoliv

Rezervujte si konzultaci

 

Jste zrovna ve fázi, kdy hledáte dodavatele pro svou mobilní nebo webovou aplikaci, případně webovou stránku? Určitě jste tedy narazili na velké množství dodavatelů.

Jak však vybrat správného dodavatele a nespálit se při tom? Uvědomujeme si, že vývoj softwaru na míru spadá do kategorie luxusnějších služeb. To pochopitelně obnáší větší pozornost při rozhodování a zvažování různých atributů. Rozhodně to platí dvojnásob, pokud takovou službu řešíte úplně poprvé a nemáte předchozí zkušenosti, ze kterých byste mohli vycházet.
 

Náš přístup stavíme na otevřenosti a transparentnosti. Proto vám nyní nabízíme bezplatnou konzultaci. Cílem této konzultace bude možnost se vidět, především slyšet a hlavně si předat potřebné informace o aktuálním stavu vašeho projektu.


Vývoj softwaru je proces, který vyžaduje spolupráci obou stran, zákazníka i dodavatele. Proto je vhodné vybrat si právě takového dodavatele, který má zkušenosti a se kterým si budete rozumět. Na to klademe důraz, v pokročilých fázích projektu to obě strany velmi ocení.

Pojďme se tedy potkat, rádi vás uvidíme! Můžeme se potkat buď osobně a nebo se pro náš první kontakt nabízí zvolit setkání v online světě. Vyberte si čas, který vám přesně zapadá do harmonogramu a během minuty máte domluvený a potvrzený termín! Tuto krátkou online schůzku vám nabízíme zdarma.
 

Co si z konzultace odnesete

  • Přiblížení možností vašeho projektu v oblasti vývoje softwaru
  • Základní představu o náročnosti celého procesu
  • Odhad ceny vývoje
  • Informace o dalším možném průběhu
  • Kontakt na vývojáře, které baví jejich práce


Nemusíte se obávat složitého připojování. Vybrali jsme pro vás službu, prostřednictvím které se jednoduše propojíme na pár kliknutí.

Detaily vám zašleme v pozvánce přímo do kalendáře, případně si můžete již nyní prostudovat návod, jak se ke schůzce připojit.

 

Rezervujte si konzultaci