menu icon

visual triangle
Czech We are sorry, but the blog is currently available only in czech language.
Blog article image

JobStart 3 na Univerzitě Hradec Králové

V úterý 15. října 2019 jsme byli součástí pracovního veletrhu JobStart 3 na Univerzitě Hradec Králové.

Studentům jsme jako posledně nabízeli spoustu úsměvů, muffinů, energie a také pracovních příležitostí. Baví nás zájem o obor vývoje softwaru a zároveň vnímáme, že studenti mají dost teoretických znalostí z jejich studia. V kombinaci se zajímavou stáží či praxí v oboru, to pro ně může být velmi přínosné.

Nově jsme si pro návštěvníky našeho stánku připravili vývojářský kvíz a každý, kdo se zúčastnil, mohl hrát o zajímavé odměny. Kvíz spočíval ve zvolení patřičné kategorie (Android, iOS, Webový vývoj, IT & vývoj softwaru a poslední kategorie byla odlehčenější na obecnou znalost v IT tématu). Následně stačilo vyplnit otázky, které jsme připravili ve spolupráci s našimi vývojáři a mít jich, co nejvíce správně. Musíme uznat, že jste se opravdu snažili! Nejlépe dopadla kategorie IT a vývoj softwaru.

Studenty jsme chtěli také zlehka nakopnout, to však ne doslova! Vše se dělo v poklidu při naší přednášce Vývojáři radí, jak nakopnout svoji kariéru. 

Pro více fotek z této události se můžete podívat na náš Facebook nebo oficiální fotoreport UHK. Pokud si chcete potrénovat svůj postřeh, zkuste nás najít na všech fotkách. Jsme celkem na osmi!


Zdroj úvodní fotografie: Univerzita Hradec Králové