menu icon

visual triangle
Czech We are sorry, but the blog is currently available only in czech language.
Blog article image

Jaké aplikace používá softwarová firma?

Mobilní aplikace již v dnešní době není třeba nijak zvlášť představovat. Většina z nás používá chytrý telefon, ve kterém nám běží více či méně dobré aplikace. Přemýšleli jste ale někdy nad tím, jak vám mohou aplikace pomoci zjednodušit život?

Pro všechny příznivce moderních technologií a mobilních aplikací především, startujeme náš osobní blog, který vám bude v pravidelném intervalu přinášet novinky ze světa nevšedních zážitků a vychytávek, které mohou vylepšit váš život.

Na aplikace se díváme z osobního pohledu se špetkou zkušeností z našeho vlastního vývoje. Sami jsme vývojáři mobilních aplikací a tato práce nás nesmírně baví a naplňuje. Chceme představit nezávislý pohled na použití aplikací, které za to skutečně stojí.

Při této příležitosti vám poodhalíme oponu, za níž se skrývá vývoj mobilních appek a představíme i čerstvé novinky z naší dílny.

Budeme se na vás těšit při dalším příspěvku, ve kterém se podíváme na kloub první aplikaci z kategorie “Zábava”. Máte se na co těšit.

Pokud budete cítit potřebu se vyjádřit - napiště komentář, budeme rádi za konstruktivní zpětnou vazbu. Sdílet nás můžete na sociálních sítích.